Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

 

Vänner är något man behöver som mest

                            när man önskar man slapp dem som om de vore pest

 

Vänner är något alla förtjänar att få 

                            speciellt om man själv saknar en som få

 

Vänner kan vara något outhärdligt jobbigt att ha

                                                             men ack så trevligt

 

Kort sagt, vänner förgyller den annars så grå tid vi spenderar på

                                                               den alltid så återkommande vardagen

 

Vill du bli min vän? 




Fri vers av RiJoKu
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-15 00:26



Bookmark and Share


  inutimonster
\"den alltid så återkommande vardagen\" kändes riktigt piff. paff. (vad fan heter det!? snyggt då...) och jag tyckte det var en fin text om vänskap, det känns just så. och ja, trodde aldrig du skulle fråga! klart som korvspad vi ska vara pals!
2008-04-28

  sjörövar_fabbe
Jättefint,
verkligen.
Fint upplägg på det tycker jag också ^^

Javisst, vill jag bli din vän x)
2008-04-18

    Anonym Ängel
fin text om vänskap :)
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

RiJoKu
RiJoKu