Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudsaken



Ditt huvud

Med din söta lilla mun

Dina levande ögon

Som inte kan få nog av liv

Leendet som får en att smälta

Likt glass i solsken

Jag vill kyssa din mjuka läppar

Och få känna din härliga mun

Som älskande….

Dina vita tänder blixtrar i solskenet

I pannan ligger din ”omsorgsrynka”

Av kärlek till ”dina”

Har den skapats…




Fri vers av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 03:39



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
\"omsorgsrynka\" det var ett väldigt vackert ord...
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO