Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen

Du ser min galenskap
när den flyger förbi ditt fönster.
Om du sträcker ut handen
så kan du nå den
och krossa den med ditt förnuft
så att jag kan överleva
utan ärr
utan plågad själ.




Fri vers av Daybreaker
Läst 181 gånger
Publicerad 2005-06-08 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker