Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvänt fel

Bli min
oslagbara
första gång
varje gång
så vi slipper göra om

Visa mig vägen
den rätta
så vi kan gå vilse
och hitta
felet

Låt oss snubbla
över misstagen
och hamna på andra sidan
av dessa hinder

Vi kan förlora
för att vinna
kriget
om kärleken




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-15 08:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bli min
oslagbara
första gång
varje gång


Suveränt!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira