Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej min duva

ville bara säga att jag fortfarande håller av dig
du har mitt hjärta i din hand
varje rörelse du gör är magisk
tacka dina föräldrar för att dom satte dig till världen
har försökt älska så många efter dig men de verkar
vara en omöjlighet
jag vet att de aldrig kommer bli vi två igen
de ända man kan göra
är att tänka tillbaka
på alla underbara stunder du och jag har haft
när vi var en stark familj
fanns inget som kunde krossa oss
men så hände all skit ändå så jävla fort
varför varför varför
vill bli hel igen
snälla ta mitt hjärta i din famn
håll de hårt
släpp inte taget
jag klarar m,ig inte utan dig
förlåt för
att jag är så här patetisk
men detta är sanningen
förlåt mig ännu en gång




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-15 12:37



Bookmark and Share


    saaana
jättefint skrivet!
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488