Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken


 

Det finns en tanke
strax bortanför min räckvidd

Den håller sig på sin kant
på replängds avstånd

Den tanken gäckar mig
lurar mig i mentala fällor

jag sladdar runt
och slirar i psykgruset

Det är väl det som är tanken
med att finta tänkaren

i jakten på en särskild tanke
mitt i tankebruset

 




Fri vers av Anna H
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H