Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft

Dina texter

Lämnar dofter och bilder

I min värld

Likt en doft av krut

Visar på var skottet sköts

Så är det en dimma

Och en doft

Ikring det du skriver

Som inte lämnar en oberörd…

En doft

Av kär-lek och kärlek...




Fri vers av LassO
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 02:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ord som lämnar en doft- en ny tanke- gillar den
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO