Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför känner man känslor, som man vet att man inte borde känna? när man för en gångs skull är så säker, så smyger dom sig på Dig ändå.. även fast Dom inte finns.


dina monster slår sönder mina dörrar, dränker mig i blodet och för att sedan.. bara sitta där, och f


små små monster,
sitter i mitt fönster

jag ser hur Dom dinglar
med sina ben.

jag ser droppar som faller,
men blundar för att slippa se.


Dom sitter där och flinar,
likda onda
onda som Han själv.


Dom smyger omkring när jag sover,

för att plantera sina avkommor..
inuti mig.

jag känner Dom ibland,
avkommorna

ibland när Ni säger vissa ord..

såna ord,
såna som sårar





sårar och skär.


lämnar efter sig sår som blöder,
men som inte borde finnas
illusioner.

Dom inbillar mig att känna,
att se blodet flöda.
blod jag inte äger,
blod som inte finns

Dom samlar på blodet
för att själva kunna växa

växa sig stora
STORA

tills dom där orden,
dom som sårar



inte ens behövs.




Fri vers av Kathleen
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-06-08 23:11



Bookmark and Share


  Nic
Monster och demoner är hemska efterhängsna varelser.
Jag brukar be min skyddsängel om hjälp stå emot dem!
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen