Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej tack, jag lever

Du sa något grymt
och trodde att du var jätte ball
för du bor faktiskt i Stockholm
och du tycker skit mycket om den blonda insyn som du ser när du ser på mig
så jag sitter med mina svarta slitna jeans
svartrosa tröja
och äter punchpraliner till kaffet
medan jag leker med min piercning
och funderar på min nästa tatuering
så det är ju djupt ärligt och bra
att du sa
…vad det nu var.

För övrigt undrar jag
över dessa snygga brudar
som kan fnittra
festa loss
klä sig trendigt
för de har Pepsodent leenden
och rika föräldrar
så de är liksom inne hela tiden
så det räcker med att vissa av dem kan säga
: Jag kan stava till on-s…ehh dag?

Så vem är en förfalskning
och vem ska betala
vet jag inget om
för jag är tungsint lättsam
från en splittrad familj
och inte alls intresserad
av annat än det viktiga i livet
och att ta konsekvenserna
av att andas




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-15 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira