Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte läsvärt men ändå jag i detta nu

Panik i mina ögon
kaos i mitt huvud
och Marilyn Manson får vara min gud inatt
denna natt som mitt förnuft glömde
att tårar för ett svin
är fel
dumt

Jag har trasiga strumpor
jag andas hysteri
jag
mig
och mitt
är inget som något handlar om
alls
och ändå

Jag tuggar mig loss
från känslan
försöker minnas
annat
jag springer bort
och gömmer mig
jag följer fotspår
i låtsas snön
där alla våra spår äro lika
annat

Jag frossar i socker
för att kunna kräkas
för att orka
tänka på annat
för att hata
eller bara
glömma

Säg mig
att du inget vet
säg mig
att detta inget är
bara ärr
bestående
se hur jag blöder
hur jag ställer mig
och krymper ihop
smälter in i skuggan
av en ängel

Vart tar mina hela drömmar vägen efter att de trasiga tagit vid




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-15 22:22



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Läsvärt,-just därför. Snyggt nedplitat dessutom.
2008-03-15

  bo.rackson
\"Ujejuj\", som närkingen säger...Skulle passa utmärkt som monolog på en scen...Texten tog tag i mig...
M.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira