Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du...?

har du märkt att slagen tystnat,
känt värmen som har skingrats?

har du hört att orden uteblivit
har du skurit genom tystnad?

har du sett hur blicken flackat
för att söka nya punkter?

har du känt hur allt har vissnat
fast du håller vännens hand?




Fri vers av soulRebel_
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 00:14



Bookmark and Share


  dopehat
Riktigt bra :D
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_