Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsmässa



Din tid är fri

Ingen begär den

Allra minst jag

Men säg, veckor går

Vad är det i tiden som är så otidligt

Jag har, min tid

Din tid kan jag inte bestämma över

Den tid jag hade

Var otid för dej

Och den tid du hade

Var inte för mej

Tidigare, existerar inte…

Så tidsenligt

Och otidligt

Denna tidelag…

Tiden med dej

Var en helig tid

En tidsmässa....




Fri vers av LassO
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-03-16 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO