Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt ljus


telefonens uppaning
att utan förekommen anledning
lyfta luren

Är någon där?

Är någon där?


någon drar efter andan

och vi står båda paralyserade
i varsin tom lägenhet
sextiofyra mil av ledningskabel
mellan varandra




Fri vers av Peter Strid
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 11:15



Bookmark and Share


    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid