Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustgården




Jag kom till din lustgård

Där var vår

Och härliga tider

Mitt i fåran

I själva vårbruket

Bjöd du mej komma in…


Efteråt

Efter all härlig svett och arbetsglädje

Så tvådde vi varandra

I doftande lösningar

Med hett vatten strilande

Nerför våra nakna kroppar

Innan vi utmattade

Somnade i varandras armar…




Fri vers av LassO
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-03-16 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kom till din lustgård ... i själva vårbruket. Ah, det var ju underbart uttryckt! :-)
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO