Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid II



efter år och år
kan jag dra ett djupt andetag
och känna den kalla morgonluften
fylla lungorna

och jag,
jag är hel igen




Fri vers av Simmerskan
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 15:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Som hel Du igen går,
mitt: LYCKA TILL, Du får!
2008-03-16

  aol
härlig poesi jag blev så glad
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan