Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med styrka följer ansvar med på köpet

Glöm inte, att ju starkare du är,

desto större ansvar, för de svaga har du




Övriga genrer av Skrivarn
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 16:23



Bookmark and Share


  Burn
så sant o så viktigt, med makt följer ansvar.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn