Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina trasiga vingskor var har de lagts?


Är det bara döda änglar som vingar har?

Änglavänliga mor,
var har du lagt
mina trasiga vingskor?
Kärleksbrunnens fröjdvin
är som stjärnans
törstiga avlägsenhet för mig,
mitt krympande hjärta
säger med hånfullt elak ton:
Vem skulle kunna älska,
en konstigt paranoid dåre som dig?
Är det bara döda änglar
som vingar har?
Kanske får en människa
molnvingar i Gudagåva,
om denna varit sällsynt kindpussrar.




Fri vers av Skrivarn
Läst 591 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-14 19:23



Bookmark and Share


  Jessica B
Den här dikten älskar jag.
Va fint du skriver.
Väldigt bra beskrivning.
En stor applåd för dig =)
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn