Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst förtjänar man att slippa oroa sig ibland?


Evighetens lätta stunder

Dina mörkbruna blickar dödar mig med brinnande åtrå

när du tar min tunga hand

följer jag med dig till evighetens lätta stunder

jobbiga och omöjliga frågor finns det för mycket av

och lätta svar finns det alltid för lite av

stora och vackra läppar ler mig bort från arbetslöshetens chipsdränkta soffa

rör mig nu och jag följer med i alla dina blöta och underbara lekar

rör mig nu så vi får ut alla känslor som vi inte vågat visa varann

rör mig nu för vi förtjänar att slippa oroa oss för morgondagens räkningar

rör mig nu för jag vet att nya problem dyker upp

lika snabbt och irriterande som ogräs i trädgården






Fri vers av Skrivarn
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-08 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn