Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsord av ålderman



De ska va luder som blir svettiga, när de knullar, sa han

En liten man, med utstrålning som en bokhållare

de andra de som inte blir svettiga gör ingenting de bara finns, ligger stilla och följer med, jag vill ha motjuck. Eller hur, vem vill ligga och gno på en plastdocka, då kan man köpa en sån, det är i alla fall en engångskostnad. Och du vet, blir de svettiga då måste dom dusha och då om man hinner hämta sej så kan man göra det en gång till…

en slags plastdocka har man kanske redan hemma, skrattade han vidare… nej de ska vara livfulla, inte nödvändigtvis vackra, de vackra är ofta bara skyltdockor… mer liv, mer kraft. Mer som kniper åt… så ni sitter vi o snackar så jag blir sugen, måste ta en repa och se efter om det finns nåt, han flinade.

Vi skildes åt efter några öl, fundersamt gick jag till rummet, jävla gubbe, tänkte jag och flinade.




Fri vers av LassO
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-03-16 17:08



Bookmark and Share


  LassO
Han tyckte nog det.. ;=)
2008-03-16

  Larz Gustafsson VIP
I primitivism endast överträffad av Ronny & Ragge.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO