Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett halvdant försök att sätta ord på saker och ting just nu. Spontant, as always.




Evigt förlorad i mörkret?

 

 

 

en storm drar in över hjärtat
molnen täcker mitt sinne
jag känner mig vilse
vet inte vad jag ska ta mig till

regnet faller från mina ögon
smakar salt, smärta och ensamhet
och jag vet ingenting
är det någon som vet någonting?

är jag helt ensam här?

jag behöver nog en hjälpande hand
någon som visar mig vägen
visar vad som är rätt
för jag kan inte bli mer förvirrad än såhär

så ta min hand
om du vill ha den
om du vill ha mitt hjärta
ta den innan det är försent
och jag är evigt förlorad i detta mörker

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 888 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-16 19:06



Bookmark and Share


  Monta
Wow, vackert.

Du har en enorm talang !
2008-08-18

    pralinerfördödsdömda
känner igen mej otroligt mycket i den här texten, fick tårar i ögonen när jag läste. jag lovar att jag ska hålla din hand så som du har med min...
2008-03-18

    ej medlem längre
Mkt vackert skrivet! Gillar speciellt de två första raderna.
2008-03-17

    CaMillA
Sååå skört, så vackert! :)
2008-03-17

  Louise. J
Underbart!!
2008-03-17

  NoSympathy
otroligt vackert
2008-03-17

  Loviza
Du är helt lysande på dikter, seriöst! Jag sitter med tårar i ögonen, mest för att jag känner igen känsan. jag sträckerv ut min hand, om du sträcker ut din när jag behöver. :)
2008-03-17

  TheMaskedMisery
Hur bra som helst , känner igen känslan.
kämpa på! Det lönar sig i längden

ta tag i min hand :)
2008-03-17

    Östergaard
Riktigt bra! Känner igen känslan! Du berör mig verkligen med denna texten!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP