Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tramsigt? måhända, men känn doften..


..öppna dina ögon..

 

små små händelser

runtom i världen

cinema paradiso

 

spring fort över fälten

bort mot äventyret

som väntar oss

 

spring fort över fälten

känn doften av luften

känn gräset slå mot benen

 

vidöppna ögon

upplev kärlek

och våldsamma svek

 

vidöppna ögon

upplev vänliga själar

som tar emot oss

 

våren öppnar och läker

värmen kommer med budskap från solen

stråkar och pianon

fagotter och cellon

tvärflöjtar och violiner

 

några fortsätter

några börjar om

nu ler vi igen enrico




Fri vers av micke marin
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin