Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Sittande in under min tänkarmössa
har jag hemskt roligt i min tystnad
för jag balanserar på sidolinjen
och roar mig med att spela positiv

Regnet rasar i miljarder våta skärvor
och jag tror på mirakel


De säger
som du sa

att jag kommer att fixa det här
att jag är starkare
och modigare än vad jag tror

för jag letar efter katten i hatten
jag tyr mig till änglar i skuggorna

se
mitt hjärta
ligger där
på golvet
och går i tusen bitar snart
trasig liksom

för jag blev rädd
och slängde hjärtat ifrån mig
dit
på golvet
och jag blöder
stark och modig
som jag är

och jag gör mig så liten
att jag går vilsen
i mina egna strumpor
och flätar ihop mattfransarna
till ett nytt liv

så hur var det nu

säger du
som de sagt




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-16 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira