Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt eller kanske bara sent på kvällen

 

ville aldrig inse
att delarna av mig

inte gick att foga samman

med livet i övrigt

ville aldrig inse
att det brustna inom mig

inte var reparabelt

eftersom brottsytorna var för trasiga

men inser ändå till slut
att det jag har kvar
av mig

är det jag behöver vårda

för att överleva

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-16 23:01



Bookmark and Share


    Noomi
fick plötsligt ingen luft..
precis så
tack..
2008-03-17

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Inte sagt att man inte kan pussla in andra bitar än de som inte passar. De kan nog bli nya delar av dig/oss.
2008-03-17

    ej medlem längre
ja, vad säger man en insikt värd guld !
2008-03-17

  Carola Zettergren
Bra poetat!!! För så
är det ju..det gäller
att vårda det man har
så att det blir starkare
då kan man bygga vidare!!!!
2008-03-17

  Johan Bergstjärna VIP
Vårda dej väl!
Du är värdefull.
2008-03-16

  Peter G VIP
Insikt, definitivt! och kanske sent på kvällen? ;) det är ju ofta då man hittar den!(insikten alltså)
Gillar inledningen :
ville aldrig inse
att delarna av mig

inte gick att foga samman

med livet i övrigt

tänkvärd text!
2008-03-16

  Lyckohäxan Enediel
Låter som en sund och klok insikt :)
2008-03-16

  korpfjäder
Ja, jag tror, att det är nödvändigt att älska även det som inte känns som om det passar in - för att bli hel. Allt måste få vara med. Nog en bra insikt även om det är sent på kvällen!
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol