Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

 Jag går längs en väg
som verkar oändligt lång

varje steg jag tar
är ett steg in i framtiden
som jag i ögonblicket efter
lämnar bakom mig


 ”just nu” finns inte

 

det har redan varit
eller ska just komma




Fri vers av Peter G VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-16 23:01



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tanken/känslan är levande i dikten, får mig att tänka till. Intressant.
2020-09-14

  K.S. Sollenhag VIP
En dag ska jag stega in i nuet!
Bra dikt!
2017-09-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja tiden är en märklig sak, evighet fram och evighet bak, för att travestera Alf Henriksson.
Din text känns naket ensam.....
2008-03-29

  Lyckohäxan Enediel
Å så jäkla bra! Jag gillar vartenda litet ord här...bra tanke som är väl skriven...
2008-03-17

    Nattviol
som att befinna sig
mitt emellan...
(ingenting)

ett tusendels tomrum
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP