Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dåres försvarstal

 

Jag kan inte glömma
dina tårar
när jag gick
Så som du såg på mig
dina vädjande ögon
din blick

"Stanna hos mig
det är allt jag vill
snälla
kan vi försöka lite till"


Jag höll dig nära en stund
min t-shirt blev våt av tårar
Du sa:
" det måste gå börja om
nu när du lämnat mig
känns det som vi äntligen
når fram till varandra"

jag vet att jag kände likadant
men va fan
man har ju sin stolthet
kunde inte ändra mig när jag bestämt mig
det skulle kännas så jävla dumt
särskilt som vi bärt ut nästan alla
mina möbler

Skygglappar kom på
måste gå
Måste
du stod kvar där med ryggen mot
väggen
en gammal soffa, tv:n och byrån
i hallen
annars var det jävligt tomt
i lägenheten

tomt i mitt iskalla hjärta


jag vet inte ens om jag sa hejdå
men jag kan fortfarande se
dina vackra söndergråtna ögon
som ser på mig
när jag stänger dörren




Fri vers av Peter G VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-17 00:04



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
tro mig, det kommer en dag då ber \"henne\" komma in i lägenheten igen. riktig kärlek står över en utflytt. stolhet finns inte. det handlar om kött. och hud. och hur allt kan återkallas. bara magkänslan finns där.
2008-04-06

  Gunilla VIP
Man borde ha \"ångervecka\" på allt!
Så vackert och sorgligt!
2008-03-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Prestige går nog över med tiden, såvida man har ett varmt hjärta!
2008-03-17

    Nattviol
småfryser lite..
stoltheten
är nog en egenskap
vi skulle behöva
vara utan ibland...

du beskriver det väl
detta lämnande
tomheten
kylan
..
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP