Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är över

 

efter allt
som varit
är det enda jag minns
att jag inte kommer ihåg

någonting




Fri vers av Peter G VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-17 00:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det kan kännas tungt...
2019-02-07

  ia VIP
du är helt enkelt klar
underbart och förhoppningsfulla ord..
att gå vidare
kanon
2008-03-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Första året jag sörjde min mans död, kommer jag inte ihåg något heller av....en konstig känsla, det finns bara brottstycken. Hjärnan ville inte acceptera, hjärtat var inte med på att han aldrig skulle finnas vid min sida mer - mitt livs stora kärlek....nu är allt över....
2008-03-20

  Lyckohäxan Enediel
Ett minne som något i alla fall...att inte minnas.
2008-03-17

    söötsnö
haha fyndigt!
väldigt bra skrivit
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP