Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tro

Att tro är inte att veta.
Att tro är att inte veta.

Det man tror behöver inte vara sant
bara för att det är sant att man tror.

Det som verkligen är troligt
är troligen också verkligt.

Tilltro har jag till allt utom till tron.




Fri vers av Uttern
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern