Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt gör sig påmint

 

i natt drömde jag om min barndoms skräck
skammen och skulden
mina händer skakade av nervositet
och jag var definitivt tillbaka där

när jag vaknade mindes jag drömmen
det drog kallt från mitt halvöppna fönster
snöfingrar trummade lätt
budskap mot rutan - du är (jämförelsevis) vuxen nu!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 10:55



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
dina, i djupt mänsklig ödmjukhet, framskrivna ord tröstar. Det går att bringa sig fram; trots valhänthet, trots ofärdigheter - eller just tack vare
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger