Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskans barn

hur allas våra sår
så lika
fast personerna
så skilda

samma hot
och samma rädsla

lyckliga slut
för vissa
andra vandrar samma väg
som de själva lärt sig hata

cirkeln sluts igen
och flaskans barn ska blöda




Fri vers av soulRebel_
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_