Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärk väder och april väder

Är det här idag
snön yr då har lärkan
trillat ner en gång.

Då har vi tre gånger kvar
tills det ska bli ricktig vår
säger seden.

Så hoppas det vänder
så att solen kommer
åter .

Min kropp gillar värme
är det kallt så gör det
så fruktans värt ont i hela
min kropp.

Det är en smärta som inte
går att beskriva jusst
då i detta april vädret.

Men som tur så finns det
hopp om soligare tider
så det är hoppet för
min onda kropp




Fri vers av Ann-christin
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin