Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här blev fortsättningen på raden du skickade...tack Odjuret!


Jag ser dig andas


Min mun söker sig mot din
Vågar inte fråga, vill inte veta
låt oss bara finnas här och nu

Jag ser dig andas
din andedräkt smekfullt varm
Två själar på flykt undan livet




Fri vers av Madde69
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 16:25



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackra rader..
2008-03-17

  DC
Varför fly ifrån det?. Lev det för stunden och njut av det
Mycket fint skrivet ! :)
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69