Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa hår


Min dotter ser inte upp till mig längre
och frugan lika så
Känner mig så ensam
och vet inte vart jag ska gå
Har du något förslag?
För ju mer som jag tänker på det gör det mig bara
ännu mera svag
För jag tycks inte längre vara den där som dom en gång i tiden
såg upp till
som på den tiden det verkligen märktes
att jag ville någonting
för nu för tiden är jag ju bara en spillra av mitt forna jag
Ingenting
Ett bortglömt litet strå som en gång i tiden
blommade så
men nu för tiden är jag inte mer en ett vilsekommet frö
som har börjat att få
gråa hår

Ken Cassel
17/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 20:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gråa hår är bara ett bevis på att man levat!
2008-03-18

  häxanmara
Jaa dessa gråa hår...
Bäst och handla hårfärg nu:)
2008-03-17

  MammaMia
Inga gråa hår o en liten tjej som ser upp till dej..... Du blir så naken, bra skrivet.....
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel