Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lergigan eller bara lugn

Jag väntar i passiv hopplöshet
medan dagen haltar framåt
och förbi
så kommer natten
för att städa upp oredan
och rullar sig i extas framför mina fingrar
så mycket att skriva
så många ord att…
ja vadå…
skrika ut
skriva ner
uttala…?

Jag tar natten i min hand och går ut
och allting blir till en scen
och jag är inte alls förvånad över
att i stjärnhimlens mystik
ger mig ett ansikte som består av
nittiosju procent lättnad och tre procent beräkning


Ack tusen år i din närhet
min ljuva vintervärld
räknas som 36 år i människoliv
och därför
krossar jag kristallglas
för att tämja min längtan efter knarret i snön
under mina skor

och om man tänker efter så finns det inte mycket mer att säga
Jag är inte flera hundra år före min tid
jag är nu





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-17 20:58



Bookmark and Share


  coffe
back in bisness, bättre än nägonsin du målar upp bilder med min fantasi ,underbar//c
2008-03-18

  Kristina Olsson
fantastiskt. du skriver med livet.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira