Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nygammal dikt, med ny rubrik...


Tacksamhet

Gudskelov för Bolibompa
Gudskelov för isglass
Gudskelov för salta pinnar
Gudskelov för lördagsmornar.

Gudskelov för sempermat
och Gudskelov för musse pigg
Gudskelov för att jag lever
och Gudskelov för dottern min.

Gudskelov för dotterns mamma
och vem jag är, det gör detsamma.
Bara att jag får finnas till
i detta nu, är vad jag vill.

Tids nog så sker förändring
Tids nog så kommer regn
Tids nog ... men varför fasa
Just nu, är min bästa vän!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-17 22:20



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Perfekt beskriving av en (del av) småbarnsförälders tankar...!
2008-03-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med nu i nuet blir man ett
Det bästa jag läst och sett
2008-03-17

  Gunilla VIP
Jaha! Så ÄR det! Vilken lycka att fånga ögonblickens nu!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP