Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje bit måste finna sin plats

Varje gång
tårarna bär djupet
varje gång
allt går i sär

Splitras
och splitras
åter varje bit
tills smulorna skaver
och dimmorna
blir verklighetens värld

varje bit
måste finna sin plats
för att stormen
ej längre
ska finna sin väg in




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-17 22:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl beskriver den posein en sökandets längtan; ett livspuzzel att finna sina bitars platser...förmedlar väl känslor...ja...
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson