Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ber om ursäkt för stavfel är väl lite trött med


feel my heart beat

My mind is hazy
my hands are shaking

Time runs away
every thing stands still
and I live among the clouds

Feel my heart beat
say you stay
and nothing
can break me again




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson