Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmande

Värme
I dina ord
I dina ögon
De värmer mej
Inifrån

När min själ fryser
Så låter jag mej hamna
Nära dej
Som att stoppa in själen i ett solarium
Men utan cancer risk

Strålande värme
Från dina ögon
Från din själ
Från dina ord…

Så skönt det är
I en kall värld




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 00:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker och varm text som går rakt in i hjärtat
2008-03-18

  Lyckohäxan Enediel
Härligt!
2008-03-18

    eva m h
Låter skönt!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO