Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankevänner

Jag skriver till mitt sista andetag
följ mig i tankens ringlande dans
Orden följer hjärtats vindlande slag
hur torftigt det vore om de inte fanns

Om du inte gillar vad jag sätter på pränt
kan jag inte mer än beklaga
Det är inget att göra, det må vara hänt
jag skriver inte för att behaga

Men vill dig gärna på djupet beröra
nå fram till din innersta boning
Med mina ord dig naket förföra
utan förvanskning, ingen förskoning

Men om du intet känner
mitt skrivande fortsätter ändå
Vi är inte varandras tankevänner
allt man önskar går inte att få





Fri vers av Madde69
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-03-18 09:13



Bookmark and Share


  LenaLisa
Jag har läst en del av vad du skrivit och blir nyfiken på mer. Vill gärna vara din \"tankevän\"...
2008-04-07

    Maria Malm
Nej, allt man önskar går inte att få..men denna text var trevlig, ordet \"tankevänner\" tar jag till mig.
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69