Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

matematik


jag har räknat timmarna
minuterna sekunderna
sedan jag vaknade i morse

nu dröjer det inte länge tills
dörrklockan kommer plinga

och jag vet, när
jag möter din blick
kommer jag veta
hur mina lakan
kommer brinna inatt




Fri vers av Simmerskan
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 10:52



Bookmark and Share


  aol
oj jag känner glöden som finns bakom denna lustfyllda dikt
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan