Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord stjärnhimmel.




Under en konstgjord stjärn himmel.
i ett litet blått rum.

Liggandes på en enorm sköldpadda och en
liten goseorm.

Snusande små ljud, ögonblå, fransar som räcker
till månen eller så.

Bygger upp en sagovärld under din himmel,
den med stjärnorna på.

Alla är med, Prinsar och prinsessor, baggar med gummistövlar på.

Vi går längre och längre in.

För du kan inte få nog,
tummen i munnen, tillslut ändå.

snusandes och snarkandes,

jag tar jättesköldpaddan och går.

Du sover vidare likt törnrosa under din egen

lilla stjärnhimmel.

Tills katten slickar dig på tån.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 16:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den var så himla söt!!
2008-03-18

  Carola Zettergren
Å vilken underbart
fin och mysig poesi
härligt målande jag
får en väldigt tydlig
och vacker bild av
det lilla barnet!!!!!
2008-03-18

  Patrik Englund VIP
fan vad varm jag blev! jag ska faktiskt bokmärka den.

underbar!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean