Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla prinsessa nu är du döpt

Mormors älskade prinsessa
ja så bedårande vacker du
va i din prinsess rosa dopkläning.

Du va så glad liten tjej och skötte
dig galant mormors lilla prinsessa
vad jag är stolt över mitt barnbarn.

Jag kan inte få nog av denna
underbara lilla prinsessa
jag älskar dig så din lilla goa
tjej.

Du jollrade när prästen la
vatten på ditt söta lilla
huvud ja du är en så otrolig
liten gåva som min älskade
dotter födde fram.




Fri vers av Ann-christin
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-18 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin