Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten \"flytta hemifrån\" dikt...


Du är en del av mitt hjärta en ljusglimt i mitt universum


jag älskar dig och
har svårt att
släppa
taget

men du går nu

en
egen väg
ny
outstakad fri
ung och visst,
sant
nyfiken
prövande
och
lite
galet krokigt
se framåt
åt sidorna ibland
våga klivet
testa gränser
låt dina steg bära dig
livet självt kommer
att lära dig
faller du
sen
res dig igen
älska mer än vad som anses
klokt
sträck ut en hand
när du vill
när du orkar
stanna till
vänta
lyssna in
fyll dig med dagen
livet
glädjen

njut

var glad att vara du

på resan mot den du är





Fri vers av Rolfsdotter
Läst 1127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-19 07:51



Bookmark and Share


    Sleepy
Jag vet att det är svårt att släppa taget.
Jag saknar honom också.
Bra dikt = )
2008-03-19

  Leif Furstedt
När du orkar stanna till, är ord som fint flätar ihop en verklighet du beskriver fint.
2008-03-19

  Carola Zettergren
Å vad fint poetat!!!
en bra dikt att ha med
på vägen!!!
2008-03-19

  Michaela Dutius
vad fint du packar reskonten åt en son eller dotter ---tror jag
2008-03-19

    sunnanvind
mycket fina ord att med på resan ut...!
2008-03-19

    Maria Malm
Vilken underbar flytta-hemifrån-dikt. Fylld med mycken kärlek.
2008-03-19

    eva m h
En sån fin och kärleksfull resdikt du ger!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter