Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder av dig



Jag planterar
ditt skratt
som ett frö
vid den slingrande stigen

Och jag gömmer
bilder av dig
i tusenårsträdets
hemliga boning

Och din flyktiga beröring
lindar jag in
i min svartvita sjal
som kyssar mot halsen.

Jag ska gå där sedan
utan dig
men inte ensam

Och alla träd
ska viska
ditt namn

Och alla stenar
ska glöda
där du trampat

Där jag sått
ska jag sedan skörda
ditt skratt
blomblad för blomblad

Jag ser inte bara
slingrade stigar
träd som är träd
och blommor som blommar

Nu är också du inpräntad
i sten
som inga stormar
kan radera

Du är graverad djupt
i tusenårsträdets
hemliga boning.







Fri vers av Thirre
Läst 684 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-18 21:59



Bookmark and Share


  Jazz-75
Blev mycket berörd...vackert!
2009-06-13

  Njord
En underbart text
Jag undrar hur du finner de vackra orden och tankarna
/princess 55
2008-09-26

  papessa
jag ryser av beundran över formuleringarna i denna underbara kärleksförklaring
2008-03-23

  mare VIP
..denna var underbar !
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre