Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget urartande



Socialdemokratin håller på den ständiga sysselsättningens politik, men det får inte urarta så det blir ett arbete…




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2008-03-18 22:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All politik är urartning.
Det finns inbyggt i den.
Förruttnelsen, falskheten.
Därför vägrar jag rösta.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO