Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecknande fingrar

Med dina tecknande fingrar gör du en kroppsmålning på min nakna hud
För att dölja mina ärrade mönster för att stryka färg i mina slagna sår

Med målande ljus lägger du ett prisma i min halsgrop som får mig att prata

Jag säger till dig att sluta aldrig vara
Sån du är

För dina fina händer helar min ensamhet vi delar den sönder och i sprickorna fyller vi igen med gemenskap
Mellan dig och mellan mig

Bara ett tystnat samtal som spelar med ögonen

Du är vacker när du står med ryggtavlan i skugga och morgonsolen spelar sin dans på dina ögonlock sommargryning och låt det alltid förbli
det enkla och nära

Som när du rör mig runt armen och jag ryser av den perfekta effekten

Jag ligger i din skrynkliga säng och låt det alltid förbli

Så att vi nuddar varandras existens utan storhetsvansinne eller mindervärdeskomplex

Bara vara nära i närhet och med trollsländor som viskar hej från benen

öppna oss själva för ingenting är skönare än att vidröra den underbara känslan av att bara få vara två som kanske förstod




Fri vers av GaiaKaja
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 00:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker och drömmande om närhet och ömhet
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja