Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände att jag vill skriva något om idag, för den som betytt mest för mig. Blev inte helt som jag tänkt, men spontant och ärligt, som vanligt.

Uppdaterat: Gjorde ett par förändringar..

EECE - Grattis




Änglarnas Prinsessa fyller år idag

 

 

 

 

våren 88:a
mars månad, då föddes jag

en pojk, en son, en bror
ett barnbarn, en vän, en pojkvän
ett ex

jag var alltid snäll och omtänksam
med buset som sprang i bena
och föräldrar som alltid sa
"du ska då alltid spela Allan!"

jag hade alltid lätt att få vänner
vet inte varför, men de drogs till mig som en magnet

ju äldre jag blev
desto grövre och sjukare blev min humor
pervers och sex-relaterad
sjuk och torr
och jag älskar att få folk att skratta

jag insåg även att jag var mer än en pajas
ty i mitt bröst ett hjärta bultade
kärlek och romantik
är det bästa jag vet

ja, så levde jag mitt liv i 19 år
en vän, en bästa vän
en skojare, en rolig kille
omtänksam med ett stort kärleksfullt hjärta

men det var inte förrän i somras jag blev den jag är
en man


ja, de var våren 91
även mars, faktiskt idag för precis 17 år sedan
en liten flicka föddes
med två ögon som var blåare än en klarblåhimmel

en flicka, en dotter, en syster
ett barnbarn, en vän, en flickvän
en ängel, en prinsessa
perfekt, underbar
änglarnas prinsessa

jag kände henne inte då
nej, ovetandes så levde vi våra liv parallelt
men våra vägar korsades till slut

surfandes på nätet hittade jag en flicka
läste ett skämt hon hade skrivit på en sida
jag skrattade och lämna en kommentar
hon svarade och sedan bar det av

hon var vackrare än någon annan kvinna jag någonsin sett
änglarnas prinssessa
ja hon var född den 19 mars 1991

hon fick mig att känna något jag försökt länge att beskriva
men hur sätter jag ord på någon som är så underbar?

ett mysterium
hur man kan känna såhär

hon var min
jag var hennes
livet hade aldrig varit bättre än så

hon fick mig att inse, att förstå
vad livet verkligen handlar om
vad äkta kärlek är

idag är hon sin egen
och jag är ingens

så här är jag
skriver ännu en poem för dig
försöker beröra ditt hjärta igen

blunda och blås ut dina ljus
önska dig något du vill ha

jag önskar jag hade dig

Änglarnas prinsessa 17 år
Grattis på din födelsedag

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-19 06:45



Bookmark and Share


  Louise. J
Otroligt bra skrivet!
Rimmen och flödet.
Verkligen bra Nicklas..
2008-03-24

    CaMillA
vacker...
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Ett bra år. Min son föddes 1991.
Själv föddes jag 30 år tidigare.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP