Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Larz Gustavsson med värme och sol


Till Larz, mannen som hatade snö

jag vet inte vem den mannen är
men jag önskar
honom
sol
värme
blommor och blad
kaffe och choklad
ja
vad som helst
för att göra denna mannen glad

jag önskar dig grönskande skogar
en
färglad
väldoftande äng
önskar dig hav
och vågor
som glimmar av
solglitter
hoppas att livet
lusten
glädjen
inom dig spritter
solvarmt
hudnära
här har du
socker och salt
hoppas och tror
att du vill
att du kan ta för dig av allt
jag önskar dig
en svalkande vind
om dagen blir för varm
bjud dig själv

fågelkvitter och
sång
om dagen blir för lång
dra en vals
skrik för full hals
dansa med orden om
du vill
om du tycker
kanske detta kan lätta
det som
under snön dig trycker


första riktiga vårdagen ska vara din och sommarens sol ska du äga




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-19 10:16



Bookmark and Share


  aol
hn blev glad to jag
2009-05-17

  claes fredelius
Ja!!!!!!
Den ärhärlig och sensuell och givmild
Man blir glad
Och önskar dig allt gott
(själv har jag skrivir både poesi och prosa sen jag var sju år)
Lycka till som Poet!
2008-03-22

  Elaine.S VIP
Dina önskningar når ut och håller om
Fin som bara den
2008-03-19

  * Ammi *
jag tror bestämt att du lyckades!
fina rader
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtligt och varmt tack, min kära vän!
Jag uppskattar verkligen denna vackra och varma dikt som värmer i vårvintervädret.

Gud välsigne dig!
2008-03-19

  Carola Zettergren
Helt underbart poetat!!!
han blir nog glad!!!
2008-03-19

    Melona
oj

vad fint du skriver
hoppas diktduet tar till sig
2008-03-19

    sunnanvind
Mycket fint! Hoppas den som den är tillägnad bli glad över den!:)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter