Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

 

 

de är så svårt för mig
att finna orden att säga
min tankar står still

fånge i mig själv
alla känslor gömmer sig
och inget blir sagt

se mig

tyna bort

blekna

förlora allt

mina instinkter

min glöd

falla in i mörkret


riv ner väggarna som omger mig
hindra mig från att gå under
du är den enda som vet
vad jag håller inom mig

utan dig så sjunker jag med skeppet
men de är inte försent att rädda mig
jag försöker finna vägen ut
snälla, riv ner väggarna som omger mitt hjärta

se mig

krypa fram

ur detta vrak

av tystnad

smärta

misslyckande


se mannen som drömmar om dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 870 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-19 13:37



Bookmark and Share


  Louise. J
Mannen med en av världens
mest kärleksfullaste hjärta!
2008-03-24

  Loviza
Ah, hur kan du beröra med dina dikter så mycket? Berätta din hemlighet! :O
2008-03-20

  Lyckohäxan Enediel
En längtansfull och bräcklig ton i raderna...väldigt fint!
2008-03-19

  thyra
Vacker vädjan och ett fint slut!
2008-03-19

  Limestoned
jag var tvungen att läsa denna när jag själv skrivit en dikt som heter \"se mig\". jag blev knappast besviken. mycket bra! särskilt avslutet.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP