Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kickstarta mitt Hjärta

 

 

 

jag ser in i spegeln och ser
min enda fiende
och han går aldrig sin väg
och varje gång de smärtar så djupt
så önskar jag att du vore här

sanningen är så hård
vad kan jag säga?
det blir svårare varje dag jag lever

ta mitt hjärta, läk det
gör det nu

dagarna försvinner en efter en
snön faller över Västerås idag
de är så kallt utan dig
kylan biter, skär som en kniv

jag blöder på insidan
snälla bestäm dig
kom till mig

ta mitt hjärta, läk det
kickstarta mitt hjärta
gör det nu

ta mitt hjärta, läk det
jag behöver dig
älska mig
gör det nu

kickstarta mitt hjärta

gör det nu...

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 809 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-03-19 13:47



Bookmark and Share


  Fineshrine
jag gillar orden, flow:et som följer :) vackert.
2008-04-10

  caasandra
den biter sig fast. En vacker skildring av ett brustet hjärta. Då är vi nästan grannar V-ås bo / Hälsningar från E-tunA =)
2008-03-21

  devilsangel
VACKERT!!
2008-03-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kan en önskan bättre
beskrivas eller drivas...
Mycket bra gjort,
där lyckades, Du stort!
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Kick start my heart...Ungefär som Unchain my brain.
2008-03-21

  Slagord
\"Kickstarta mitt hjärta\"...hmm..Lite Mötley-inspirerat månne?
2008-03-19

    von ilvingen
wow.
tycker om hur du skriver :)
2008-03-19

  Mal
Väldigt fint skrivet.
Och jag tycker särskilt om titeln :)
2008-03-19

    ej medlem längre
Vackert o ömt, bra skrivet!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP