Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärer

Nåt hände på vägen
Vi var konstnärer å dom bästa av sitt slag
Vi kände oss oslagbara
Och att vi utförde den vackraste konsten i världen
Konsten att älska varandra
Skulle vi ha målat upp en tavla skulle den vara vackrare än alla Picassos tavlor tillsammans
Men nåt hände
Plötsligt var vi inte så oslagbara längre
Vi var väldigt sårbara
Såbara för verkligheten
Såbara för
allt och alla
jag tänker tillbaka på den tiden ibland
och inser hur bra konstnärer vi var
men som sagt nåt hände
färgen torkade
inspirationen tog slut
tavlorna blev inte lika vackra längre
tids nog tog gav vi upp
vi tog avstånd från konsten
den vackraste konsten som finns
konsten att älska varandra




Fri vers av skuffkillen
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuffkillen
skuffkillen